Norssin Vanhempainyhdistys valitsi uuden hallituksen kaudelle 2022-2023 vuosikokouksessa 29.9.2022

29.9.2022

Vanhempainyhdistyksen syksy on alkanut jo vauhdikkaasti erilaisten kerhojen muodossa, mutta nyt myös kauden virallinen avaus on saatu suoritettua vuosikokouksen muodossa. Kokouksessa käytiin läpi toivottavasti viimeisen koronavuoden toimintakertomus ja tilinpäätös, sekä tulevan vuoden toimintasuunnitelma. Kausi muodostuu selvästi viimeisiä vuosia aktiivisemmaksi, koska saamme jälleen nauttia fyysisestä osallistumisesta tapahtumiin ja kerhoihin myös yksittäisten luokkaryhmien ulkopuolella. 

Vuosikokouksessa valittiin vanhempainyhdistykselle myös uusi hallitus. Pääosin jatkettiin jo viime kaudelta tutulla ryhmällä, mutta roolitusta hallituksen sisällä muutettiin. Ja onneksi saatiin myös hieman uutta väriä hallitukseen. Yhdistyksen uutena puheenjohtajana aloittaa Santeri Saarinen ja varapuheenjohtajana Jaana Lindblad. Jatkokaudelle valittiin sihteeriksi Suvi Laine ja rahastonhoitajaksi Miia Rinne. Kerhovastaavaksi valittiin Helka Laukkanen ja jäsenvastaavaksi Soile Pylsy. Hallituksen muut jäsenet tulevalle kaudelle ovat Sirpa Levola, Susanna Blomqvist, Aleksis Nokso-Koivisto, Tiina Iivonen ja Terhi Viljanen.

Hallituksen lisäksi kokouksessa päätettiin perustaa ns. talkooryhmä, joka voi avustaa hallitusta erityisesti erilaisissa tapahtumiin liittyvissä toimissa. Tämä ryhmä on avoinna kaikille kiinnostuneille jäsenille. Mikäli haluatte mukaan ryhmän toimintaan, ja avuksi tuleviin tapahtumiin, olkaa yhteydessä hallituksen jäseniin tai laita meiliä norssinvy@gmail.com.

Vuosikokous päätyi myös pitämään vanhempainyhdistyksen liittymismaksun samana kuin aiempina vuosina, eli 10€/talous jäseneksi liityttäessä.

Mukavaa syksyn alkua kaikille, 

Santeri Saarinen,

Norssin VY:n puheenjohtaja